Alle sprankelwijnen worden verkocht zolang de voorraad strekt.
Bestellingen kunnen worden geplaatst per (doos van) 6 flessen.
Bestellen doet u via het scherm ASSORTIMENT

BEZORGEN EN BEZORGKOSTEN
Alle bestellingen worden per pakketdienst vanuit ons distributiehuis in Susteren verzonden.
Bubblelicious bezorgt alleen binnen Nederland.
Als uw bestelling uit voorraad leverbaar is, ontvangt u deze binnen 5 werkdagen na bestelling.
Is uw bestelling of een gedeelte daarvan niet op voorraad, dan wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen over de bezorgtermijn, een (gedeeltelijke) alternatieve bestelling of (gedeeltelijke) annulering van uw bestelling.

Uw bijdrage aan de bezorgkosten is € 7,50 ongeacht het aantal dozen.
Bestelt u meer dan 10 dozen dan vragen wij geen bijdrage in de bezorgkosten.

BETALEN
Veilig bestellen bij Bubblelicious: u ontvangt pas na bezorging van uw bestelling een factuur, die u binnen 14 dagen voldoet. De factuur wordt per email toegezonden naar het emailadres dat bij de bestelling is opgegeven.

VRAGEN
Heeft u vragen over uw bestelling of bent u op zoek naar een speciale sprankelwijn die niet in het huidige assortiment wordt aangeboden? Neem dan CONTACT met ons op via ingrid.mulder@kijkover.nl of 06 54 26 49 43.

GARANTIE/RETOURNEREN
Mocht een sprankelwijn om wat voor reden niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u uw bestelling in de oorspronkelijke verpakking aan ons distributiehuis retourneren. Er mag dan maximaal 1 fles per doos ontbreken. De verzendkosten van de retourzending zijn wel voor uw rekening. Het adres van ons distributiehuis is:
Distributiehuis Bubblelicious
Oude Rijksweg Noord 64a
6114 JG Susteren

GEEN 18, GEEN BUBBEL
Bubblelicious onderschrijft de Reclamecode voor alcoholhoudende dranken “Geen 18? Geen alcohol”.Volledige Garanties en Spelregels: Deze leest u via het scherm GARANTIES